Skip to content

Slik finner du de beste strømmetjenestene

Det å benytte seg av forskjellige typer strømmetjenester har blitt mer populært enn å se på TV for tiden. Og det ser absolutt ikke ut som at dette kommer til å snu, for ikke bare har selv TV-kanalene begynt å tilby strømmetjenester med innholdet sitt, men vi har også vennet oss til å se filmer og serier på denne nye måten, og når sant skal sies er det en mye bedre og ikke minst mer fleksibel løsning som gjør at man rett og slett kan se på hva som helst, når som helst. Men hvordan finner du de beste strømmetjenestene?

Når man kommer hjem fra jobb, er det mange ting man har lyst til å gjøre, og man har sjeldent tid til alle de tingene man ønsker at man kunne fylle tiden sin med. Hvis du for eksempel vil bruke tid på å finne akjsetips, men har mer lyst til å bare slappe av og se på serier eller høre på en podkast når du lager mat eller dusjer etter jobb, kan du ta en snarvei – les mer om aksjer her, og velg strømmetjenester i dag, så kan du sette deg mer inn i aksjer og investeringer i morgen. Det er en tid for alt, og kanskje du bare skal slappe av akkurat i dag. Og det er mange måter du kan nyte strømmetjenester på.

Finn nye, spennende strømmetjenester

I dag finnes det utallige strømmetjenester å velge mellom, og det kan til og med være litt vanskelig å vite hva man skal velge mellom. Derfor har vi her satt opp noen av de forskjellige typene strømmetjenester, slik at det skal bli enklere for deg å finne ut av hvilken type strømmetjeneste du ønsker å bruke – og kanskje til og med gi deg litt inspirasjon til noen nye typer strømmetjenester du kanskje ikke kjenner til eller bruker enda.

  • Podkaster! Det er mange som ikke tenker over dette, men det er faktisk sånn at podkaster regnes som strømmetjenester. Dette er fordi man kan lytte til innholdet akkurat når man vil og hvor man vil. Mange av dem er også helt gratis og du kan høre på dem på andre strømmetjenester, eller betale for eksklusive podkaster.
  • Musikk! Her er det flere du kan velge mellom, og dette gir deg en helt annen frihet enn å skulle investere penger i noe hver gang du har lyst til å høre på noe nytt. Også her er det stort sett mulig å få til en gratis løsning med reklamer, også kan du velge å betale for å få mer innhold og selvsagt slippe reklamer.
  • Filmer og serier! Dette er selvsagt det aller mest populære og her er det et hav av både mer generelle og ganske smale tjenester, så det er hundre prosent sjanse for å finne noe du kommer til å elske. Og hei, det er nesten garantert innhold på en av disse strømmetjenestene som handler om aksjer du kan kose deg med også. Sjekk ut innholdet på de forskjellige plattformene før du velger.